BTC Bamboo Çözümü ile B2B sektöründe dijital dönüşümü başlatın!
zurück zur Übersicht

Tema: SAP S/4HANA ile Dijital Dönüşüm

BTC Bilişim Hizmetleri

BTC Bamboo Çözümü ile B2B sektöründe dijital dönüşümü başlatın!

Dijital dönüşüm yalnızca son kullanıcıyla kurulan ticari ilişkileri etkilemiyor, B2B olarak tabir edilen işletmelerin arasındaki ticari süreçler de dijitalleşiyor. Yalnızca büyük ölçekli şirketler değil küçük ve orta ölçekli işletmeler de B2B’deki bu dönüşüme uyum sağlıyor. Peki işletmeler, özellikle de şube, bayi ve merkez ofisleri arasındaki iletişimi nasıl etkin bir biçimde yönetebilir? Yanıt, BTC Bilişim Hizmetleri’nde!

Bugüne dek 500’ü aşkın müşteriyi memnun etmeyi başarmış ve farklı sektörlere özel çözümlersunmuş BTC Bilişim Hizmetleri olarak bu yazıda iki temel mite odaklanıyoruz. İlki, kurumsal kaynak planlama yazılımlarının yalnızca büyük işletmeler için gerekli olduğu; ikincisi ise dijital dönüşümün yalnızca B2C’yi, yani son kullanıcıyla olan ticari ilişkileri dönüştürdüğü. Gelin doğrusunu, BTC Bilişim Hizmetleri’nin B2B faaliyet gösteren şirketler için inşa ettiği bayi yönetimi çözümü BTC BamBoo ile keşfedelim.

B2B ve dijital dönüşüm hakkında doğru bilinen yanlışlar

Zor veya kolay yoldan olsa da geçtiğimiz on yılda B2C şirketler, yani ürün ve hizmetlerini doğrudan perakende kullanıcılara satmaya odaklanan işletmeler, dijital dönüşümün iş süreçleri için kritik olduğunu öğrendi. Bu dalga hızlı bir biçimde B2B’ye de yayılıyor. 

B2C’de yaşanan dijital dönüşüm dalgasının B2B’yi de etkisi altına aldığını akılda tutmak gerekiyor. Zira veriler de benzer bir durumu işaret ediyor. Örneğin Gartner’ın tahminleri, 2025’e kadar tedarikçiler ve alıcılar arasındaki beş B2B satış etkileşiminden dördünün, dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştirileceğini gösteriyor. B2B müşteriler de artık satın alma kararlarını tedarikçilerinin dijital kanallarını veya B2B pazaryerlerini inceleyerek veriyor. B2B satın alma davranışları, alıcı merkezli bir dijital modele doğru kayıyor. Tüm bu gelişmeler, dijital dönüşümün yalnızca son kullanıcı etkileşimini dönüştürdüğü yönündeki beklentileri tam tersine çeviriyor. Kabul etmek gerekiyor, B2B iş modelleri de dijital dönüşüme ihtiyaç duyuyor. 

Dijital dönüşüm denince akla gelen ilk kavramlardan biri olan kurumsal kaynak planlama (ERP) stratejisinin yalnızca kurumsal, büyük ölçekli, devasa şirketlere has olduğu yanılgısı da bu yazının odaklandığı ikinci mit olarak karşımıza çıkıyor. 
BTC Bilişim Hizmetleri, KOBİ’lerin de dijital dönüşümün olanaklarından uçtan uca yararlanabilmesi için özel çözümler geliştiriyor. Ayrıntılarına birazdan değineceğimiz Bamboo B2B çözümü, bu ihtiyaca yanıt veren en pratik enstrümanlar arasında yer alıyor.

BTC Bamboo B2B çözümü nedir?

BTC Bamboo B2B çözümü, BTC Bilişim Hizmetleri’nin küçük ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği, KOBİ'lerin iş süreçlerinin tamamına ilişkin kapsamlı bir görünüm elde edebileceği ve günlük operasyonlarını uçtan uca yönetebileceği bütünsel ve entegre bir çözümdür. Tüm kritik iş bilgilerini tek bir platformda, kuruluş çapında erişilebilir hale getiren SAP Business One, KOBİ'leri karmaşık Excel tabloları, farklı ihtiyaçlar için farklı SaaS çözümleri kullanmak gibi zorunluluklardan kurtarıyor. Mobil cihazlardan ve web'den erişilebilen BTC Bamboo B2B Çözümü , bu yönüyle KOBİ'lere işlerini diledikleri yerden, internete erişebildikleri her an kolayca yönetebilme olanağı sunuyor. 

BTC Bamboo B2B çözümünün temel özellikleri ve faydaları nelerdir?

BTC’nin KOBİ'lerin tüm ihtiyaçlarına özel olarak geliştirdiği ve KOBİ'leri dijital dönüşümün ve inovasyonun son haliyle tanıştırdığı BTC Bamboo B2B çözümünün başlıca özellikleri, şu şekilde özetlenebiliyor: 

  • Hesaplı ve maliyet etkin: Uygun sahip olma maliyeti KOBİ’leri gözetiyor.
  • Kapsayıcı: KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu tüm iş fonksiyonlarına ve departmanlara hitap ediyor.
  • Hızlı uygulama: BTC Bamboo B2B çözümü, haftalar, hatta günler içinde uygulanabiliyor.
  • Güçlü: BTC’nin kaynaklarından beslenen BTC Bamboo B2B çözümü, KOBİ’lerin gücüne güç katıyor.
  • Endüstri spesifik: Sektör spesifik model uygulamaları içinde barındıran bu çözüm, farklı faaliyet alanlarında hizmet veren işletmelerin ihtiyaçlarına yanıt oluyor. 

BTC Bamboo ile bayi yönetiminde yeni bir dönem başlıyor

BTC Bilişim Hizmetleri olarak, şirketlerin B2B alanında dijitalleşme yolunda ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiriyor ve işletmeye özel modüllerle yepyeni boyutlar kazandırıyoruz. Finansal yönetimden satış ve müşteri yönetimine, satın alma ve envanter takibinden üretim planlamaya geniş bir kapsam alanı sunan BTC BamBoo B2B çözümü ile şube ve bayi yöneten KOBİ’ler için bir üst kademeye çıkarıyoruz. 

BTC BamBoo B2B çözümü, BTC Bilişim Hizmetleri tarafından, bayi ve merkez ofisler arasındaki iletişimi kolaylaştırmak, şeffaf hale getirmek ve bir KOBİ’nin tüm temsilciliklerini aynı sayfada buluşturmak amacıyla tasarlanmış bir B2B çözümüdür. B2B’ye özgü süreçlerde 360 derece organizasyon kabiliyeti sunan BTC BamBoo, şu özellikleriyle öne çıkıyor:

  • Bayi segmentasyonu
  • Bayi alt kullanıcı yönetimi
  • Bayi olarak işlem yapabilme
  • Rol bazlı esnek yetkilendirme
  • Çoklu müşteri desteği
  • Müşteri segmentasyonu
  • İçerik yönetimi
  • Ürün yönetimi
  • Bildirim yönetimi
  • Sipariş yönetimi
  • Anket yönetimi
     

  • Ödeme ve Bakiye Yönetimi 
  • Fiyatlandırma ve Stok Yönetimi 
  • Ürün ve Katolog Yönetimi 
  • Duyuru ve Haber Yönetimi 
  • Doküman ve Bilgi Paylaşımı 
  • Görev Yönetimi 
  • Eğitim ve Sınav Yönetimi 
  • KVKK Süreç Yönetimi 
  • Detaylı Raporlama 
 

Tüm bu yetenekleriyle BTC BamBoo, bütünsel bir B2B çözümü olarak bayilere merkez ofisle anında iletişime geçebilme, kolay sipariş yönetimi, sorunsuz ödeme ve finansal/lojistik raporlama gibi avantajlar sağlıyor. Merkez ofisler ve ana merkezler ise BTC BamBoo ile bayilerin tüm hareketlerini ve bu bayileri kullanan kullanıcıların davranışlarını analiz ederek stratejik kararlarını daha iyi alabiliyor. 

BTC BamBoo ile büyüme yolculuğunuzda yeni bir kapı açın

B2B ve KOBİ dijital dönüşümüne dair mitlere meydan okuyan BTC BamBoo B2B çözümü ilginizi çektiyse, BTC Bilişim Hizmetleri olarak işletmenizin ihtiyaçlarını belirlemeye hazırız. BTC Bilişim Hizmetleri, dijital dönüşümün tüm avantajlarından güvenle ve iç rahatlığıyla yararlanabilmeniz için burada. B2B bayi yönetimine yeni bir soluk getiren BTC BamBoo için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

BTC Bamboo Çözümü ile B2B sektöründe dijital dönüşümü başlatın!

İletişim için

Mustafa Eralp Küçük Satış Direktörü, Satış Yönetimi, İş Yazılım Çözümleri